Kostamo ja Lahti luottavaisina Imatranajon kilpailulähtöjen alla

Enro Kostamo (oik) on kotiyleisön suuri suosikki.

Imatranajon suomalaiset ykkössuosikit Kostamo ja Lahti hyvissä tunnelmissa ennen viikonlopun kilpailuja.

Imatranajon Open SSP -luokan kilpailu on juuri käynnissä ja seuraavana vuorossa on Open SBK -luokka. Saimme Erno Kostamon ja Eemeli lahden kommentit aivan kilpailun alla.

– Vähän ollut toistaiseksi rikkonaista. Olemme hakeneet uuteen pyörään säätöjä ja lauantain aika-ajon sade sekoitti hieman kaikkien pakkaa. Pyöriä on radalla niin paljon, että siitä on hieman haittaa. Minulla oli menossa erinomainen kierros, mutta eteen tuli hitaampi kuljettaja, ja se kierros meni siinä. Lähtöpaikat kisoihin ovat kuitenkin hyvät, pohtii Erno Kostamo toisen aika-ajon jälkeen.

Eemeli Lahti totutun hyväntuulisena kilpailun alla.

– Oikein hyvin on mennyt ja lähtöpaikat kilpailuihin on ihan hyvät. Saa vaan nähdä, mikä keli on, mutta ei se toisaalta minua niin haittaa, vaikka sataisikin. Lauantain aika-ajo ajettiin slickeillä osin märällä radalla, mutta pito tuntui oikein hyvältä, mennään niillä, mitä eteen tulee, hyväntuulinen Lahti sanailee.

Kolmas suuri suosikki, Michael Dunlop, oli kiireinen pyörän säätöjen muuttamisen kanssa, eikä britillä ollut aikaa kommentoinnille.

Uusin numero