Kostamo ajoi palkintopallille IRRC-kisassa Hengelossa

Pisteille ajoivat IRRC  Supersport-luokassa myös Juha Kallio ja  Anssi Koski sekä Superbike-luokassa Jan Kopponen.

Superbike-luokan molemmat kisaerät Vasselringin katuradalla voitti kertalisenssillä ajanut Nigel Walraven. Toisena avauserässä oli Danny Webb ennen Didier Gramsia. Kostamo oli viides ja eroa oli kärkeen parisen kymmentä sekuntia.

Toisessa Superbike-kisaerässä Walravenin jälkeen toiseksi ajoi jälleen kuutisen sekuntia voittajan takana Webb. Erno Kostamo ajoi erinomaisesti sijoittuen kolmanneksi jääden voittajalle reilut 7,7 sekuntia.

Jan Kopponen ajoi eräsijoitukset 16 ja 19. Koska Walraven ei kertalisenssillä ajavana saa pisteitä, Kopposelle tuli ensimmäisestä erästä sarjapiste. Superbike-luokan pistejohdossa Hengelon jälkeen on Webb.

Supersport-luokan tuplavoittaja oli ranskalainen Matthieve Lagrive. Hänellä on kokemusta muun maussa Endurancen MM-sarjasta. Supersport-luokassa toisena oli molemmissa erissä Laurent Hoffmann. Juha Kallio kaasutteli ensimmäisessä rutistuksessa kymmenenneksi ja eroa Juhalla oli voittajaan parisen kymmentä sekuntia.

Toisessa Supersportin erässä Kallio keskeytti. Anssi Koski liputettiin maaliin sijalla 20 ensimmäisessä ja toisessa kilpailuerässä hän nousi pisteille saaden sijan 13.

Toinen IRRC-sarjan osakilpailu ajetaan Tsekin tasavallan Terlickon nopealla katuradalla 16.-17. kesäkuuta.