Koskinen menestyi Imatralla

Viime viikonloppuna Imatralla ajettiin perinteikäs Minimoto 2014 GP. Kyseessä oli jo 12. Imatran moottorikerhon Saarlammen kartingradalla järjestämä kilpailu. Junioriluokkia ajettiin kolme, minimotojen junior A ja junior B -luokat ja lisäksi MiniGP. Kaikissa luokissa ajettiin kaksi starttia, joiden yhteenlasketut pisteet ratkaisivat paikat podiumilla.

Minimotojen junior A:ssa voittoon ajoi Rico Salmela, joka ajoi ykköseksi molemmissa starteissa. Minimotojen junior B:n sekä MiniGP:n ykköspaikat kuittasi Kallio Racingin nuori lupaus Kenny Koskinen.

Lähtöasetelmat Koskisen kannalta eivät olleet parhaat mahdolliset. Koskinen on kilpaillut Saarlammen radalla vain kerran aikaisemmin minimotolla kaksi vuotta sitten. Lauantain harjoituksissa vauhti oli kuitenkin heti kärkiryhmän tasoa ja ajo sujui pienellä ja teknisellä radalla hyvin. Lauantai-iltana kuski kuitenkin sairastui ja yö meni valvomisen merkeissä.

Aamuun mennessä olo onneksi koheni ja kuski halusi käydä kokeilemassa kuntoaan. Valvominen ei näkynyt ajossa vaan Koskinen saavutti hienosti aika-ajossa minimotoissa ykkösruudun ja MiniGP-luokassa kakkosruudun. Minimotostartit Koskinen hoiti voitokkaasti ja MiniGP-luokassa nähtiin hieno taistelu Koskisen sekä Peetu Paavilaisen välillä. Ensimmäisen startin Koskinen voitti, mutta toisessa startissa voittoon ajoi Paavilainen 0,3 sekunnin erolla Koskiseen. Sijoitukset kuitenkin riittivät tuomaan Koskiselle MiniGP-luokan ensimmäisen sijan.

Uusin numero