Koskinen ja Nieminen lunastivat rankassa testissä sopimukset Blackseven Yamaha-talliin

– Oli todella hieno viikonloppu ja jokaisesta näki, että he olivat tosissaan hakemassa paikkaa tallista. Asennetta ja sisua löytyi, joistakin tosin enemmän kuin toisista, totesi tallin toiminnasta vastaava Jani Mahlamäki.

– Kokonaisuutena parhaan vaikutelman teki Toni Koskinen Kiteeltä ja Mauno Nieminen Kouvolasta. Heille tarjottiin viikonlopun päätteeksi sopimusta ja molemmat sen myös allekirjoittivat. Olen tyytyväinen valintoihin, jotka suoritettiin yhdessä Tomi Konttisen kanssa, joka vastaa tallin kuljettajien valmentamisesta, kertoi Mahlamäki.

Jatkoa seuraa myös muiden osalta.

– Päätimme viikonlopun positiivisen fiiliksen johdosta kutsua kaikki testiin osallistuneet kuljettajat keväällä tallin järjestämään ajoharjoitustilaisuuteen. Toivottavasti mahdollisimman moni tarttuu tilaisuuteen ja tulee hankkimaan arvokasta opetusta, päätti Mahlamäki.

”Konttinen pisti koville!”

Perinteikkäässä Eerikkilässä ovat vuosien saatossa hikoilleet käytännössä kaikki Suomen maajoukkuejalkapalloilijat. Tällä kertaa Tammelassa crossarit laitettiin lujille.

– Oli rankka viikonloppu, Konttinen pisti meidät tosi koville. Toisaalta tykkään harjoitella kovaa, se on ainoa tapa kehittyä ja päästä uralla eteenpäin, kertoi tallin tuore MXJ-luokan kuljettaja Toni Koskinen.

– Hieno tunne oli kuulla oma nimensä, kun sopimuksia jaettiin. Meillä oli hyvä henki koko porukan kesken, kaikki tsemppasivat toisiaan ja tällä kertaa minä olin onnekas kun valintoja tehtiin, pohti tallin uusi 85-luokan kuljettaja Mauno Nieminen.

Työt jatkuvat tauotta.

– Toiminta lähtee heti käyntiin uusien kuljettajien osalta. Tällä viikolla he saavat uudet pyörät ajoon ja parin viikon päästä tehdään henkilökohtaiset kuntotestit ja pidetään ensimmäinen harjoitusleiri. Talven peruskuntokaudella rakennetaan pohja, jotta kesän kisoissa saavutetaan yhdessä asetetut tavoitteet, Mahlamäki selvensi.
 

Uusin numero