Koronakurimus ei hellitä – Jack Millerin positiivinen koronatulos siirtää Ducati Lenovo Teamin julkistusta

Ducati joutuu siirtämään MotoGP-tehdastiiminsä virallista julkistustapahtumaa, sillä positiivisen koronatuloksen saanut Jack Miller ei pääse paikalle alkuperäisen aikataulun mukaiseen tapahtumaan.

Alunperin Ducatin piti järjestää Ducati Lenovo Teamin kauden 2022 julkistustapahtuma 28. tammikuuta. Tänään tiimi tiedotti Jack Millerin antaneen positiivisen koronanäytteen, joten hän ei pääse kyseiseen päivämäärään mennessä matkustamaan kotoaan Australiasta Eurooppaan. Niinpä Ducati on pakotettu siirtämään julkistustapahtuma reilulla viikolla eteenpäin. Uusi päivämäärä on 7. helmikuuta.

Sitä ennen bolognan punaiset MotoGP-pyörät nähdään jo tositoimissa, kun vuoden ensimmäiset viralliset testit ajetaan Sepangissa Malesiassa 31. tammikuuta – 2. helmikuuta. Sepangissa ajaa ainakin Ducatin testikuski Michele Pirro. 

Miller kertoo olevansa yhä kotonaan Australiassa ja positiivisesta testituloksesta huolimatta hänen vointinsa on OK. Koska oireita ei ole, hän sanoo myös pystyvänsä jatkamaan harjoittelua normaaliin tapaan.

Lisää MotoGP-uutisia:

Uusin numero