Korhonen kaikkien aikojen suomalaissijoitukseen Mansaaren TT:ssä

Tuukka Korhonen kirjoitti historiaa ajamalla NK Motors Kawasakillaan kuudenneksitoista Mansaaren TT-ajojen Lightweight-luokan kilpailussa. Tämä tekee Korhosesta kaikkien aikojen parhaiten Mansaaren TT:ssä sijoittuneen suomalaiskuljettajan.

– Aivan mahtava fiilis! Korhonen hehkuttaa.

– Valitsin kärkikuskeista poikkeavan varikkotaktiikan. Lähdin täydellä tankilla ja ajoin kaksi kierrosta ennen tankkausta. Näin pyrin varmistamaan sen, etten jäisi hitaampien kuljettajien taakse. Valinta oli oikea, sillä en missään vaiheessa jäänyt jumiin hitaampien taakse, Korhonen kertoo.

– Erityiskiitos on annettava tiimille, sillä tänään kaikki oli täysin kohdallaan. Sain eilisen hyvästä tuloksesta lisäpotkua, ja sen tuoma rentous ja itsevarmuus ei tosiaan ollut haitaksi, Korhonen kertoo.

Korhosen lisäksi historiaa tänään kirjoitti kilpailun voittanut Dean Harrison, jonka isä Conrad voitti yhdessä Mike Aylottin kanssa sivuvaunujen ensimmäisen kilpailun. Näin Harrisoneista tuli ensimmäiset isä ja poika, jotka ovat ajaneet TT:n voittoon saman vuoden kilpailuissa. Toiseksi Lightweight-luokassa ajoi James Hillier ja kolmanneksi James Cowton. 

Uusin numero