Kolme kertaa täysillä tutkaan saman päivän aikana – vain 30 euroa!

Lähtövuoroa odotellessa voi treenata ajoasentoa. MP Maailman koeajossa ollut Ducati Panigale V4 kulki viime vuonna Hallin nopeusmittaustapahtumassa parhaimmillaan 302 km/h
Hallin sotilaslentokentällä on taas tulevana kesänä mahdollisuus kokeilla oman ajoneuvonsa huippunopeutta. Kolme ajokertaa maksaa vain 30 euroa.

Nopeusmittaustapahtuma järjestetään lauantaina 8.6.2019 Hallin sotilaslentokentällä Jämsässä. Tapahtumaan voi ilmoittautua ennakkoon maksamalla 30 euron osallistumismaksun. Kuljettajat jaetaan n. 40-50 kuljettajan ryhmiin, joille ilmoitetaan kellonaika jolloin tämä ryhmä alkaa ajaa. Tunnin aikana jokainen ehtii ajaa kolme ajosuoritusta. Sen jälkeen vuoroon tulee seuraava ryhmä. Tällä järjestelyllä varmistetaan, että kuljettajien ei tarvitse odotella tuntitolkulla omaa lähtövuoroaan eikä varata paikallaoloon koko päivää.

Ajosuoritus

Lähtö on kiitoradan päästä, josta kiihdytetään mailin matka (1609 m) ja kyseisessä kohdassa mitataan ajoneuvon huippunopeus. Mittauspisteen jälkeen on noin 900 metriä matkaa pysäyttää vauhti. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan mahdollisuus turvallisesti kokeilla oman ajoneuvonsa huippunopeutta. Tapahtumassa ajavat sekä autot että moottoripyörät. Tapahtuman järjestää Hallin varuskunnan perinneyhdistys.

Näin varmistat paikkasi lähtölistalla:
Suorita maksu tillille FI48 5521 2440 0089 31 Hallin varuskunnan perinneyhdistys ry
Laita viestiksi rekisteritunnuksen kirjaimet ja ensimmäinen numero (esim. REK-1)
Maksamalla osallistumismaksun hyväksyt osallistumisehdot ja ajoneuvosi lisätään lähtölistaan. Jokaiselle osallistujalle pyritään antamaan mahdollisuus suorittaa kolme mittausajoa.
Osallistujaluettelo julkaistaan tasaisin välein Hallin nopeusmittauksen FB sivuilla.
Mikäli kahden viikon kuluessa nimeäsi ei ole osallistujalistalla, voit tiedustella asiaa sähköpostilla hallinperinneyhdistys@gmail.com.

Varsinainen lähtölista julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä tai noin viikkoa ennen tapahtumaa. Lähtölistasta selviää ajoryhmä ja ryhmälle varattu aikaväli.
Tapahtumaan kannattaa tulla myös seuraamaan vauhdikasta menoa. Pääsymaksu katsomon puolelle on 5€.

Osallistumisehdot:
1. Ajoneuvolla tulee olla voimassa oleva tieliikennevakuutus
2. Vastuuvapauslomake tulee olla allekirjoitettuna ennen suoritusta
3. Mitattavan ajoneuvon kuljettajalla tulee olla kypärä suorituksen aikana
4. Mitattavassa ajoneuvossa ei saa olla matkustajia suorituksen aikana
5. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan kokonaan järjestäjästä riippumattomista syistä (esim. sää), osallistumismaksua ei palauteta
Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on:
HALLIN VARUSKUNNAN PERINNEYHDISTYS RY

Uusin numero