Kolme kaatumista liikaa – Tuulella vaikea viikonloppu Misanossa

MM-pistetili karttui ja mies on ehjänä. Siinä Niki Tuulen Misanon viikonlopun hyvät uutiset. Kolme kaatumista samana viikonloppuna on kuitenkin ehdottomasti liikaa.

Supersportin MM-sarjan kolmas kisaviikonloppu ajettiin Italiassa, Misanon radalla. Lauantain aika-ajoissa Tuuli kaatui kahdesti ja sijoitus oli vasta viidestoista. Päivän kisassa Tuuli ajoi kuitenkin yhdeksänneksi ja kartutti näin pistetiliään. Sunnuntain kilpailussa kohtalona oli kaatuminen ensimmäisellä kierroksella, ja kisa loppui siihen. Viikonlopun molemmat kilpailut voitti Sveitsin Dominique Aegerter.

”Oli kyllä tosi vaikea viikonloppu, ekoista treeneistä asti ajaminen tuntui vähän vaikealta, ja kaatumisiakin tuli yksinkertaisesti liikaa. Positiivisiakin hetkiäkin tosin oli, vauhtia löytyi välillä ihan hyvin, mutta lukuisista kaatumisista johtuen ei pyörää saatu oikein säätöihin. Aika-ajo meni pilalle kaatumisten takia, ja sunnuntain kisa oli kaikkein harmillisin, en päässyt kun seitsemän mutkaa ennen kuin kaaduin. En tiedä mitä ihmettä siinäkin tapahtui, jostain syystä perä vaan lähti alta. Takaa tullut kuski ajoi vielä nilkkojeni yli, mutta onneksi säilyin ehjänä. Ottaahan se päähän, kun aamun warm upissa vauhti oli ihan hyvää, mutta kisassa sitten ei pysty tekemään yhtään mitään. Onneksi nyt alkaa tauko, että saa vähän ajatuksia kasattua. Sitten lähdetään taas uuteen yritykseen Assenissa.” kertoili Tuuli Misanosta. 

Uusin numero