Kolmas päivä kasteli

Marita Nyqvist on kolmen päivän jälkeen kärjessä naisten henkilökohtaisessa kisassa ennen nimekkäitä ulkomaalaiskuskeja. Toisena on Ruotsin Jessica Jonsson ja seuraavina ranskattaret Dufrene, Puy ja Berez.

Kerhojoukkueiden kisassa ”Bike-poikien” (Club SML) Janne Vesterisen kisa jäi kesken ketjurattaan hajottua, mikä myös merkitsee sitä, että joukkueena he ovat pois pelistä. Niko Kalatie ja Petteri Gustafsson jatkavat kaksin ja ajoiat päivän mittaan kerhojoukkuekisan kärkipään aikoja. Kalatien osalta hyvän kokonaissijoituksen saaminen kariutui jo eilen aikasakkoon, mutta Gustafsson on kolmen päivän jälkeen sijalla 19 henkilökohtaisessa clubimiesten kisassa. Heti aamulla kuskit yllätti karmea vesisade. Gustafsson totesi, ettei muista, milloin olisi ajanut yhtä rajussa sateessa ja niin palellut. ”Tässä sen näkee, että kunto on huonontunut. Viime sixillä en tarvinnut mitään lisäravinteita, mutta nyt näitä on syötävä”, naureskeli Petteri Gustafsson mutustellessaan energiapatukkaa.

Kerhojoukkueiden kilpailussa parhaana suomalaisjoukkueena on kolmen päivän jälkeen Racing Club Kaipiainen (Janne Tuominen, Kimmo Hongisto, Jarno Tyllinen) sijalla 11. Huoltotauolla Hongisto kertoi, että pojat ovat keskenään hyviä tuttuja ja kavereita ja fiilis koko porukalla on mahtavan hyvä. Tavoitteena on, että koko porukka pääsisi kunnialla läpi. Sijalta 18 löytyy seuraava suomalaisnimi. Varmasti jopa pieni yllätys on Dynaset Offroad Areena- joukkueen hyvä ajo. Joukkueessa ajavat Dynaset-pomo Reijo Karppisen lisäksi eestiläiset Riho Kollist ja Mart Meeru.

Uusin numero