Kolmas kerta toden sanoo? – Kuopion MP-näyttely taas 2022

Kolmas kerta toden sanoo? Kyllä! Näin ajateltiin Kuopion Moottoripyöräclubi KMC:ssa ja kevään 2022 MP-näyttelyn laitettiin käyntiin.

Perinteinen Kuopion MP-näyttely joutui sekin koronakurimukseen kahtena keväänä. Viime kevään ja viime vuoden kevään näyttelyt KMC joutui perumaan viime metreillä.

– Kahtena keväänä oli tosiaan meillä kaikki valmista näyttelyihin, mutta koronasta johtuneet kokoontumisrajoitukset eivät antaneet armoa ja näyttelyt oli molempina keväinä peruttava, kertoo KMC:n puheenjohtaja Pentti Koistinen.

– Nyt luotamme ylimpien terveydenhuoltoviranomaisten antamaan signaaliin siitä, että ensi keväänä rokotuskattavuus on niin suuri, että kokoontumisrajoituksia ei enää ole.

– Oman väen voimin talkoillahan me näyttelyt olemme perinteisesti järjestäneet. Nyt on kyllä porukassa lievästi sanottuna into pinkeänä päästä järjestämään näyttely kahden vuoden tauon jälkeen. Ei tässä pahemmin motivaattoreita tarvita, nauraa Koistinen. Kuopion MP-näyttelyn valmistelutyöt ovat lähteneet käyntiin. KMC:n näyttelyryhmä on jo ensimmäisen kokouksensa pitänyt. Näyttely järjestetään Kuopio-hallissa 23.-24.4. 2022. Näyttely on perinteisesti vetänyt Kuopio-halliin 4000-4500 kävijää.

Lisätiedot: kmcry.fi

Teksti: KMC

Uusin numero