Koko perheen moottoriurheilupäivä Nokialla

Nokian monitoimiradalla järjestetään lauantaina 27.8. suuri moottoriurheilupäivä, jossa vierailijoilla on mahdollisuus tutustua ja kokeilla eri moottoriurheilulajeja turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten moottorikerhojen opastuksella. Tapahtumassa esillä ovat motocross, enduro, speedway, trial, freestyle motocross ja RC-autoilu.
 
Tapahtuma tarjoaa eri lajien harrastajille sekä täysin lajeja tuntemattomille täydellisen tilaisuuden tulla tutustumaan moottoriurheilun vauhdikkaaseen ja yhteisölliseen maailmaan. Nokian monitoimirata tarjoaa täydelliset puitteet Pirkanmaan moottorikerhojen yhteistyöhön, sillä samalla rata-alueella on kiinteät harjoittelupaikat motocrossiin, speedwayhin, trialiin, freestyle motocrossiin sekä RC-autoiluun. Tapahtumaa varten ratojen ympäristöön tehdään vielä lisäksi väliaikainen endurolenkki.
 
– Moottoriurheilulla on pitkät perinteet Suomessa ja se on kautta-aikojen ollut osa suomalaisuutta. Moottoriurheilu sopii jokaiselle ikään ja kokoon katsomatta, se on parhaimmillaan perhettä yhdistävää ja kuntoa kohottavaa urheilua. Tällä yhteistyötä korostavalla tapahtumalla haluamme madaltaa kynnystä mahdollisille uusille harrastajille liittymään alati kasvavaan moottoriurheiluperheeseen tuomalla kaikki lajit ja niiden harrastajat helposti lähestyttävällä tavalla samaan paikkaan samaan aikaan. Tapahtuma tarjoaa myös jo moottoriurheilua harrastaville oivallisen tilaisuuden tutustua muihin lajeihin ja niiden harrastajiin.
Eri moottorikerhojen sekä alan toimijoiden yhteistyö on tehokkain ja ainoa keino, jolla pystymme rakentamaan kestävän tulevaisuuden suomalaiselle moottoriurheilulle, summaa tapahtuman vastuuhenkilö Juuso Valtakari.
 
Nokian moottoriurheilupäivä on koko perheen pääsymaksuton tapahtuma. Samalla vierailijat pääsevät seuraamaan Pekka Vehkosen vetämää motocross-leiriä ja trialin sekä radio-ohjattavien RC-autojen SM-kisoja. Tapahtumaa ovat rakentamassa Nokian Pyryn moottorijaosto, Tampereen motocross, Kangasalan moottorikerho, Hämeen moottorikerho, Pirkanmaan RC-autoilijat sekä Nokian Speedway.

Uusin numero