Koeajo keräsi väkeä Orimattilassa

Motopalvelu Niemitalon isännöimä koeajo oli osa merkkien maahantuojan kiertuetta. Iltapäivällä alkanut tapahtuma keräsi heti ensimmäiselle tunnille säästä huolimatta ison joukon kokeilijoita.
Kauppias Timo Niemitalo oli positiivisella mielellä, sillä erityisesti uudet Husabergit kiinnostivat kovasti.
Alkuun näytti jopa siltä, että uudet siniset pyörät olivat enemmän haluttuja kokeiluun kuin valtamerkki KTM:n uudet mallit. Timo Niemitalo näki asian positiivisena, vaikka hän kovana KTM-kauppiaana nostaa oranssia väriä mieluusti esille, on hänen mukaansa pelkästään hyvä saada uutta väriä enduropoluille.
Asiassa on vinha perä, enduro on tällä hetkellä eurooppalaismerkkien temmellyskenttä ja uudet merkit antavat pitkässä juoksussa koko lajille uutta puhtia.
Husabergeista tuntui eniten askarruttava kysymys olevan se, kuinka paljon pyörissä on yhteistä KTM:n kanssa. Erojahan merkeissä on ja varmasti eilisen koeajon perusteella moni huomasti erot käytännössä.
Motopalvelun koeajopäivä oli jälleen yksi hyvä osoitus siitä, kuinka maahantuojien ja kauppiaiden nykyinen aktiivisuus tapahtumien järjestäjinä otetaan positiivisesti vastaan harrastajakunnassa.

Uusin numero