Koeaja Harley-Davidson, voita oma custom-pyörä

Vuonna 2016 Harley-Davidson tuo markkinoille päivitetyt versiot Dark Custom -malleista ja tekee parannuksia koko malliston suorituskykyyn ja muotoiluun. Lisäksi yleisölle tarjotaan mahdollisuus osallistua jännittävään Dark Custom -kilpailuun.

Harley-Davidson käynnisti tänään Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan motoristeille suunnatun kilpailun, jossa on mahdollisuus voittaa ainutlaatuinen palkinto. Kilpailuun voi osallistua koeajamalla minkä tahansa Harley-Davidson Dark Custom -moottoripyörän – mukaan lukien uudistetut Iron 883- ja Forty-Eight-mallit. Voittaja saa palkinnoksi ikioman Dark Custom -moottoripyörän, jonka suunnittelusta vastaa Dais Nagao, Harley-Davidsonin Senior Industrial Designer.

Kilpailun voittaja saa valita haluamansa Dark Custom -moottoripyörän ja suunnitella siitä yhdessä Nagaon kanssa unelmiensa pyörän Milwaukeessa, Yhdysvalloissa. Kun suunnittelutyö on saatu päätökseen, paikallinen Harley-Davidson-jälleenmyyjä toteuttaa pyörän kustomoinnin.

Palkintoon sisältyy myös VIP-matka Milwaukeen, Harley-Davidsonin synnyinsijoille, jossa kilpailun voittaja majoittuu paikalliseen hotelliin, pääsee opastetulle kierrokselle Harley-Davidson-museoon ja saa pääsylippuja paikallisiin urheilu- ja/tai musiikkitapahtumiin.

Ainutlaatuinen koeajokokemus ei pääty vielä tähän, sillä voittaja pääsee tutustumaan myös Kaliforniaan, jossa hänen puolestaan maksetaan kaikki matkan aikana syntyneet kulut. Kaliforniassa voittaja saa matkan ajaksi käyttöönsä Dark Custom -moottoripyörän ja pääsee tutustumaan Los Angelesin custom-kulttuuriin paikallisen oppaan avulla. Lisäksi voittajalle on tarjolla surffitunteja sekä pääsylippuja keikoille ja custom-tapahtumiin.

Ikimuistoisten kokemusten tallentamista varten Harley-Davidson lahjoittaa voittajalle kameran, jolla tämä voi ikuistaa ja jakaa toisten kanssa matkansa unohtumattomat elämykset. Palkinto sisältää myös kuljetukset, ravintolavaraukset sekä vaatteita Harley-Davidsonin Black Label -mallistosta.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki, jotka käyvät koeajamassa yhden Harley-Davidsonin Dark Custom -malliston moottoripyöristä 31.10.2015 mennessä. Valikoima sisältää Harley-Davidson Street 750-, Iron 883-, Forty-Eight-, Street Bob-, Street Bob Special- ja Fat Bob -mallit. 

Uusin numero