Koeaja Harley-Davidson ja voita jenkkimatka Harrikan 115-vuotisjuhliin

Iron 1200

Koeaja valtuutetun jälleenmyyjän luona uusi H-D ja kerro millainen olisi unelmiesi prätkäreissu ja miksi juuri sinun pitäisi voittaa, niin osallistut jenkkimatkan arvontaan.

Harley-Davidson -valikoimissa on mm. yhdeksän uutta Softail-mallia, juuri esitellyt Sportster Iron 1200 ja Forty-Eight Special sekä tutut Touring-mallit ja tietysti 750 Street Rod, joten koeajajilla riittää valinnanvaraa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Käy osoitteessa www.h-d.com/freedomdays tai valtuutetussa jälleenmyyjäliikkeessä ja varaa koeajo. Kun kuvailet unelmiesi prätkäreissua ja kerrot, miksi itse soveltuisit onnekkaaksi voittajaksi, pääset mukaan kilpailuun, jonka pääpalkinto sisältää matkojen ja majoituksen lisäksi käyttörahaa ja käyttöoikeuden Harley-Davidson-moottoripyörään.
Harley-Davidsonin 115-vuotisen taipaleen juhlistaminen Milwaukeessa on ainutlaatuinen kokemus. Yrityksen kotikonnuilla järjestettävä juhla alkaa 29.8. ja kestää 3.9. asti – siinä välissä koetaan mahtavia tapahtumia, kuten kilpa-ajoa rannalla, mäennousua ja Milwaukeen läpi kulkeva paraati. Juhlavierailla on myös mahdollisuus käydä Harley-Davidson-museossa, josta löytyy kulkuvälineitä 115-vuotisen historian jokaiselta vuosikymmeneltä.
Lisätietoja Harley-Davidsonin 115-vuotisjuhlista Milwaukeessa ja kilpailun yksityiskohdista saa osoitteesta www.harley-davidson.com.

 Koeajamalla uuden Harley-Davidson-moottoripyörän voi voittaa matkan kahdelle Harley-Davidsonin 115-vuotisjuhlaan Milwaukeehen, matka-aikana 29.8.–8.9.2018.  
Voittaja julkistetaan 13.7.2018 ja pääpalkinto sisältää seuraavaa:
– Liput Milwaukeessa järjestettävään 115-vuotisjuhlaan, Rally Pack -paketin ja pääsyn avaintapahtumiin.
– 2 500 euroa käyttörahaa ruokaan, muihin kuluihin sekä lisämajoitukseen, jota viiden yön palkintomajoitus ei kata.
– Economy-luokan lennon voittajalle ja tämän matkakaverille heitä lähinnä olevalta kansainväliseltä lentokentältä Chicagoon 29.8.2018 sekä paluulennon Chicagosta takaisin 8.9.2018. Kaikki lentoyhtiö- ja lentokenttäverot maksetaan voittajan ja tämän vieraan puolesta.
– Promoottorin määrittelemän majoituksen viideksi yöksi 29.8.-3.9.2018 Milwaukeessa, 115-vuotisjuhlan yhteydessä. Jäljelle jäävät viisi yötä voittaja varaa ja maksaa hänen käyttöönsä annetusta 2500 euron matkakassasta.
– Yhden Harley-Davidson-moottoripyörän vuokrauksen. Moottoripyörän malli sovitaan yhdessä promoottorin kanssa ajaksi 29.8.–8.9.2018. Voittaja hakee moottoripyörän promoottorin ennalta määrittelemästä Harley-Davidsonin jälleenmyyntiliikkeestä 29.8.2018 ja hänen tulee palauttaa se viimeistään 8.9.2018. Voittaja ja hänen vieraansa voivat vuokrata toisen moottoripyörän omakustanteisesti jälleenmyyjän valikoimasta.

Uusin numero