Kirsi Kanulaisen blogi: ensimmäinen kansainvälinen 1000 cc -soolokisa jännittää


Tänään alkaa matka kohti Jereziä.

Siellä odottaa minua elämäni ensimmäinen 1000 cc -kilpailu ja uusi rata minulla opeteltavana. En ole ihan hetkeen näin kovasti jännittänyt, viime yönäkin heräsin moneen ajatukseen.

Tulen kisaamaan viikonloppuna Motomarket Racing -tiimissä yhdessä Eeki Kuparisen kanssa CEV-sarjan Jerezin osakilpailussa Superbike-luokan Kawasaki ZX-10R:llä.

Olen valmistautunut tähän reissuun tuttuun tapaani käymällä töissä ja treenaamalla kovaa ja myös muistanut tehdä palauttavia harjoituksia. Mielikuvaharjoituksia olen tehnyt enemmän tähän viikonloppuun kuin yleensä, koska rata on minulle vieras. Treeniaika menee mukavasti, kun pitää ajatukset tulevassa viikonlopussa.

Torstaina alkaa sitten tositoimet, kun luvassa on kolme kertaa vapaatreeni ja samalla kaavalla mennään perjantai. Lauantaina toiset aika-ajot ja kisa. Sunnuntaina aamun lämppärin jälkeen toinen startti.

Yritän parhaani mukaan laittaa Facebook-sivuilleni päivityksiä ja mahdollista live-linkkiä.

Kiitos kaikille jotka mahdollistitte tämän reissun:
#Telipeli Oy #Motoville #RVStecnology #Motomarket #Aarbike.fi #Ruotsalainen Trucking #Koso.fi #Finnlines #Markku Loponen RHM-motor #Ripako Oy #Molitor #Masetti Oy #Masimp Oy #Tarratalo #Savon-rautaosa #KSPT Insulation #Bikedoctor #Ystävät

– Kirsi

Uusin numero