Kirsi Kainulaisen blogi: ”kyllä tästä noustaan”

(kuva: Henk Mannes)

Kuten monen muunkin kilpailijan, myös Kirsi Kainulaisen kauden suunnitelmat on menneet täysin uusiksi. Tässä Kirsin viimeisimmät kuulumiset hänen itsensä kertomana.

Tervehdys kaikille,

Ja hyvää alkanutta kevättä kaikesta huolimatta. 

Jokainen tietää missä mennään ja tarkempaa tietoa ei ole kenelläkään milloinka tilanne alkaa normalisoitua. Terveys ja talous, ne kun menee sekaisin niin seuraukset saattaa näytellä isoa roolia vielä pitkänkin ajan päästä. 

Koitettais kuitenkin puhaltaa yhteen hiileen ja jelpattais toinen toisiamme. Tämä aikakausi on osaltaan sitä MINÄ MINÄ -mallin aikaansaannosta. Virheistä tulisi oppia, mutta paljon näkee että mennään vaan uudelleen samaan halpaan ja kyllä se on silloin jo valinta ahneuden saattelemana. Toki tämä on vain minun mielipiteeni. 

Huhtikuun kilpailut on peruttu. Muuta minulla ei ole kertoa tässä kohtaa. Tiedotan kyllä kun uutta tietoa alkaa kuulua. Ajamista ei voi nyt treenata tilanteesta johtuen ja kalustokin on Hollannissa. Onhan tuolla maita ja mantuja kulkea itsekseen hienossa kevätsäässä, vain mielikuvitus rajana millaisen kuntopiiriin haluat tehdä vai menetkö vain nauttimaan luonnon voimasta. Eikä tuohon kotijumppaankaan tarvii sen kummempia välineitä, kun kehon omalla painolla jo pääsee pitkälle. Kannattaa ainakin kokeilla, kun nyt olis kumminkin päästävä kaavoistaan kun asiat ei muutu jos ei tee asioita toisin.

Ei tässä oikein muu auta kun pysyä vahvana ja positiivisena. 

Tehdä sen minkä voi. 

Tsemppiä kaikille, kyllä tästä noustaan. Pidetään huolta lähimmäisistämme.

#31 Kirsi 

Uusin numero