Kirsi Kainulaisen blogi: kaasukeulan ja tiedonkeruun haasteita Valencian testeissä

Kirsi Kainulainen. Kuva: Ad Kievit
Moi! Nyt on Valencian kolmen päivän setti paketissa, ja ehdin jo tuossa pyyhkäistä kotiin päin 300 kilometriä. Hollannin tukikohtaan varikolta on matkaa se sama 2012 kilometriä.

Treenit loppui vähän kesken. Pari viimeistä settiä alkoi tuntua paremmalta, kun sellaista pakolla tekemistä oli kaikki kolme päivää. Vaikka kuinka yritti löytää rentoutta ajamiseen, niin jokin jäkitti vastaan.

Pyörään teimme vasta tänään isompia muutoksia jousituksen suhteen ja paranihan tuntuman lisäksi se aikakin. Aikasemmin en halunnut muuttaa mitään, kun piti pystyä ajamaan ensin edes jonkin sortin aika.

Nyt parin viikon huili ja työrupeama ennen kisoja, niin jos sieltä alkaisi vauhtia löytymään.

Nyt on takki aika tyhjä viime ajoista, kun yötä päivää tuli ennen reissua sepitettyä, että saisi paletin kasaan. Kyllä se tällainen ADHD:kin hyytyy, kun tarpeeksi ruuvia kiristetään.

Pyörä tuntui hyvältä. Ainut, että keula jäi edelleen kysymysmerkiksi, kun ensimmäistä kertaa on kaasukeula käytössä. Ei sellaista luottoa saanut siihen, on vain testattava lisää. Eikä saatu tiedonkeruuta hyödynnettyä, kun tietokone ei suostunut kommunikoimaan pyörän kanssa.

Itselleni voisin antaa arvosanaksi näistä päivistä 7+. Toivotaan, että Assenissa alkaisi jo päästä enemmän kärryille tästä RR:sta

Kiitos Hessel Vd Glind, kun teit hyvää työtä!

Palataan taas.

#31 Kirsi

Uusin numero