Kirsi Kainulainen: oma tiimi ja uusi sarja kaudelle 2019

Kirsi Kainulainen. Kuva: Nita Korhonen
Kirsi Kainulainen kertoo blogissaan ensi vuoden suunnitelmista:

Tässä olisi vähän kuulumisia tämän hetkisestä tilanteesta. Kausi 2018 saatiin päätökseen lokakuun aikana ja olen suunnitellut uutta täydellä tohinalla. Kiireisenä on kaikki asiat pitäneet minua, töissä kun menee suurin osa ajasta, niin yön pikkutunneilla syntyy aina ne peruuttamattomat ideat.

En tiedä mitä tästä tulee mutta yrittänyttä ei laiteta! Tein päätöksen että jatkan ensi vuonna omalla pyörällä omana tiiminä eli Motorsline Kainulainen. Minulla oli myös oma pyörä entuudestaan mutta ensin piti vanha saada pois myytyä. No ei siinä sitten mennyt kun sen 7 sekuntia kun tein kaupat Suzukista, eli ensi vuosi mennään Suzukilla 600cc. Miksi Suzuki? En tiedä miksi. Minulla oli ennen Triumph. Ehkä se on sitten se juttu kun kaikilla ei ole samanlaista!

Kirsi Kainulainen vaihtaa ensi kaudelle Triumphin Suzukiin. Kuva: Henk Mannes
Sarja mitä lähden ajamaan ensi vuonna on Alpe Adrian -sarja. Kilpailuja ajetaan Slovakiassa, Unkarissa, Kroatiassa, Tsekeissä, Hollannissa ja Saksassa. Lisäksi haluan osallistua muutamaan OW-Cupin kilpailuun mahdollisuuksieni mukaan; raha ja aikataulu sanelevat kaiken. Eli samaista sarjaa mitä ajoin tänä vuonnakin.

Tässä on kiireinen ja työntäyteinen talvi edessä, mutta toivottavasti kaikki järjestyy suunnitelmien mukaan. Arvokkaita yhteistyökumppaneita ja tukijoita minulla on menossa mukana, mutta aina on lisää tervetulleita.

Kiitos kaikille jotka ovat minun mukanani tavalla tai toisella.

Kirsi #31

Uusin numero