Kirjailija hallitsee myös metallin työstämisen

Työn alla olevasta Shovelista on tarkoitus tehdä kunnon peli.
– Mahdollisimman nopea ja kevyt katuraaseri, Immonen kuvailee. – Kaikki liika rauta on tarkoitus heitellä mäkeen. Olen minä varmaan jonkun 100 kiloa tuosta romua jo heitellyt. Tilalle osat työstetään alumiinista. Ei siis todellakaan mikään bolt on-projekti.
Pyörän tarkemmat yksityiskohdat Immonen haluaa pitää salassa, sillä parin vuoden päästä pyörä saatetaan nähdä näyttelyissä. – Jonnekin pikkunäyttelyyn sen voisi viedäkin.
Sen verran kirjoittajan hommien lisäksi thainyrkkeilyssä parin maailmanmestaruuden verran kunnostautunut Immonen sentään paljastaa, että pyörään tulee pieni tankki ja vanhanmallinen valuswingi.
– Koneeseen ei tällä hetkellä ole vielä tarkoitus tehdä mitään, sillä siihen saa rahaa uppoamaan vaikka kuinka. On tässä muutakin rahanmenoa. Mutta ehkä joskus sitten, sillä tämä projekti ei valmistu lopullisesti koskaan.
Jakarin ja rälläkän lisäksi myös kynä on viime aikoina pysynyt Immosen käsissä. – 40 sivua on seuraavaa teosta valmiina. Se ei ole moottoripyöräkirja lainkaan, vaan huumorikirja. Taustatöiden kanssa on mennyt aikaa melkoisesti.
Onhan tämä vähän erilainen projekti kuin H-D-mies, joka syntyi nettikirjoittelusta. Tässä ei ole kolmea vitsiä joka sivulla, kuten ensimmäisessä kirjassa.
Kirjaprojekti kuulostaa aika tavalla samanlaiselta kuin Harley-Davindsonin tuunaus; aikatauluista ei ole tietoakaan, mutta joskus tulevaisuudessa se valmistuu siihen pisteeseen, että painetaan ja päästetään lukijoiden käsiin.

Uusin numero