Kim Patova jatkaa RAM Racing Yamahalla – Ohjelmassa SM-sarja ja kansainvälisiä kilpailuja

Patovan alustava suunnitelma on ajaa talvitestit Slovakiaringillä sekä ensimmäinen kisa Alpe Adria -sarjassa samalla radalla. Mikäli kaikki palaset loksahtavat paikoilleen, ovat tiimi ja Patova valmiita ajamaan SM-sarjan ohella myös muita Alpe Adria -sarjan kilpailuja.

– Todella hienoa jatkaa RAM Racingin väreissä. Odotan innolla uutta pyörääni. Alkuun uusi pyörä varmasti tuottaa paljon mukavia haasteita löytääksemme oikeat säädöt. Tiimissä on kuitenkin paljon ammattitaitoa, jonka avulla saadaan pyörä yhdessä tehtyä mieluisaksi, Patova iloitsee.

– Talven aikana olen päässyt taas uudelle tasolle fysiikkani kanssa ja ajotuntumaa olen pitänyt yllä enduroa ajamalla. Ekat testit ja kisa Slovakiaringillä antaa hyvän startin kaudelle, tuumaa Patova.

RAM Racingin tiimipäällikkö Jani Rättö on tyytyväinen yhteistyön jatkamiseen Patovan kanssa.

– Kimi pääsi jo viime kaudella hyvään vauhtiin Superstock600-luokan pyörällä. Kimillä on vielä aika vähän ratakokemusta joten uskon, että hänen vauhti nousee reilusti, kun saadaan ajamista alle ja keskittyminen pelkästään “kuussatkuihin”. Kimi tullaan varmasti näkemään voittotaisteluissa, Rättö toteaa.

 

Uusin numero