Keski-Suomen MP-näyttely 9.-10. huhtikuuta 2022 – Tämän vuoden suurin MP-näyttely?

Jyväskylän Hipposhallissa järjestetään koronatauon jälkeen jälleen Keski-Suomen MP-näyttely huhtikuun toisena viikonloppuna.

Tämän vuoden näyttely on järjestyksessään jo 29. Kaksipäiväinen näyttely on perinteisesti ollut Helsingissä pidettävien MP-messujen jälkeen kauden toiseksi suurin kotimainen mp-näyttelytapahtuma. Tänä vuonna MP-messujen peruunnuttua Keski-Suomen MP-näyttely nouseekin todennäköisesti kauden suurimmaksi MP-näyttelyksi.

Ohjelma on monipuolinen pitäen sisällään mm. uusia pyöriä ja varusteita, monipuolisen rakennettujen pyörien osaston (mukana useita maailmalla palkittuja pyöriä), muoti- ja trial-näytöksiä sekä vanhojen kilpapyörien osaston. Lisäksi järjestetään kaikille avoin varustekirppis, jonne voit tuoda ajopuvut, kypärät, hanskat, kengät ja muuta prätkävarusteet myyntiin. Moottoripyörien osia, varaosia, akkuja, nesteitä yms. ei myyntiin oteta. Kirppikselle voi tuoda tavaraa myyntiin näyttelyn aukioloaikoina ostamalla pääsylipun. Myymättömät tavarat on noudettava kuittia vastaan viimeistään näyttelyn sulkeuduttua sunnuntaina 10.4. klo 17 mennessä. Kirppiksellä kauppaa tehdään käteisellä.

Vielä on mahdollista myös ilmoittautua näytteilleasettajaksi tai ilmoittaa oma rakenneltu moottoripyörä mukaan näyttelyyn.

Keski-Suomen MP-näyttely

Paikka: Hipposhalli, Kuntoportti 3, JYVÄSKYLÄ

Aika: 9.-10.4.2022

Aukioloajat:

-la 9.4. klo 9-17

-su 10.4. klo 10-16

Liput: 15 €, alle 12v ilmaiseksi vanhempien seurassa

(Osa lipputuloista lahjoitetaan Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen Tuki ry:lle)

Lisätiedot:

Näyttelyinfo

Uusin numero