Keravalla yli 10 vuotta palvellut moottoripyöräliike SE-Team ja Yamaha yhteistyöhön

”Yamahalta löytyy juniorille 50-kuutioinen kaksitahtinen, ja kaksitahtisten nimeen vannoville löytyy myös 125 ja 250 kuutioiset pyörät, vain muutamia mainitakseni”, Enjala jatkaa. Yamahan kaudelle 2019 uudistettu motocross-valikoima sisältää kaikkiaan 50-, 65-, 85-, 125-, 250- ja 450-kuutioiset pyörät laatutietoisille ammattilais- ja harrastajakuljettajille. Uudet YZ-motocross-pyörät ovat entistäkin suorituskykyisempiä ja täynnä uraauurtavaa tekniikkaa. Lisäksi Yamahan luotettavat mopot ja kevytmoottoripyörät saapuvat vahvistamaan SE-teamin katuvalikoimaa.

”Kivijalkamyymälässämme on myös runsaasti valinnanvaraa tarvikkeissa, ajo- ja suojavarusteissa sekä öljyissä. Asiantunteva, auttavainen ja ystävällinen henkilökuntamme hoitaa nopeat toimitukset myös tilaustuotteille”, kauppias Enjala lupaa. ”Huoltopalvelumme pitävät sisällään kaikki perushuollot, mukaan lukien Showa ja KYB iskarihuollot sekä vakuutusyhtiöiden korjaukset.”

Yamaha sekä kauppias henkilökuntineen toivottavat kaikki tervetulleeksi myymälään perjantaina 7.12., jolloin vietetään perinteistä Kurapyöräpäivää SE-Teamin myymälässä Isonkiventiellä Keravalla.
 

Uusin numero