Käytetyt ajovarusteet kiertoon MP 14-messujen Kamapörssissä

– MP-messuilla myydään paljon uusia ajovarusteita, ensi tammi-helmikuussa niitä on taas tarjolla hieno kattaus. Tahdomme tarjota kävijöille myös kanavan, jota kautta käytetyistä epäsopivista ajovarusteista pääsee eroon. Tällainen toive on tullut suomalaisilta motoristeilta, kertoo Niko Kantola Messukeskuksesta.

– Kamapörssi toimi viime kerralla hyvin ja se tukee myös uusien ajovarusteiden myyntiä.

– Viime tammikuun Kamapörssi ylitti odotuksemme, kertoo puolestaan V-T Harju Kamaset ry:stä.

– Melkeinpä kaikki Kamapörssiin tuodut 500 ajovarustetta myytiin eli kysyntää oli ja uusi palvelu otettiin erittäin hyvin vastaan. Erityisen suosittuja olivat naismotoristien ajotakit, mutta kyllä kaikki käytetyt ajovarusteet kiinnostivat. Moni kävijä myös harmitteli, ettei ollut kuullut etukäteen Kamapörssistä, kotoa olisi kuulemma löytynyt vaikka kuinka paljon kierrätykseen sopivia ajovarusteita. Ajovarusteita myydään netissä myös aika paljon, mutta Kamapörssin etuna on se, että varusteita voi myös sovittaa. Kamapörssissä myyjä pääsee eroon epäsopivasta ajovarusteesta ja ostaja tekee löytöjä.

MP 14 -messujen Kamapörssiin mahtuu entistä enemmän ajovarusteita, sillä Kamapörssin tilat on tuplattu. Henkilökuntaa on myös värvätty entistä enemmän. Kamapörssiin voi viedä käytettyjä, hyväkuntoisia ajovarusteita; takkeja, bootseja, housuja, kypäriä, hanskoja ja ajosuojaimia.

Ajovarusteita otetaan vastaan perjantaina 31.1. klo 10-20 ja lauantaina 1.2. klo 9-18. Rahat voi hakea pois kassalta heti kun ajovarusteet on myyty ja myymättömät varusteet sunnuntaihin 2.2. klo 17 mennessä. Kamapörssiin varusteiden tuominen edellyttää MP-messujen lipun ostoa, mutta jätettyjen ajovarusteiden tarkistuslipukkeella pääsee messuille veloituksetta sunnuntaina.

Kamapörssiin voi myös ilmoittaa ajovarusteita etukäteen täyttämällä niistä lomakkeen verkkosivuilla www.kamaset.fi

Etukäteen ilmoittamalla nopeutetaan tavaroiden jättöä Kamapörssiin.

MP 14 Moottoripyöränäyttely järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä pe-su 31.1.- 2.2.2014.
 

Uusin numero