Kawasakilta jälleen lukuisia uudistuksia kaudelle 2020

Kawasaki Ninja 1000 SX

Vuonna 2019 Kawasakin myynti Suomessa kasvoi jälleen yli +25% edellisvuoteen nähden. Ja kun tämä oli jo kolmas vuosi peräkkäin vähintään samanlaisella kasvulla, on selvää, että Kawasakin osasto tulee olemaan yksi kiinnostavimmista kohteista MP20 messujen aikana. Kawasakin uudet mallit tulevat tekemään vuodesta 2020 hyvän niin Kawasakin asiakkaille kuin Sumekon tiimille, joka rakentaa Kawasakin Performance lupauksen mukaista asiakaskokemusta.

Kawasaki tuo kaudelle 2020 kuusi uutta katupyörämallia: Hypernaku -luokkaan ahtimella varustetun Z H2 sekä Z-perheen päivittyneet kestosuosikit Z900 ja Z650. Sport touring -luokkaan Ninja 1000 SX ja kevyempään sporttiluokkaan Ninja 650. Retrokategoria täydentyy W800 Standardilla ja crossipyöristä uudistuu nyt KX250. Moottoripyörien lisäksi saadaan myös uusi vesijetti STX160, 160X ja 160LX, joiden ohella ensi-iltansa saa myös traktorikortilla ajettava ja rinnakkain istuttava MULE PRO MX.

Z H2

Kawasaki ei haikaile vanhojen mallien perään, vaan rohkaisee kuskeja ja faneja katsomaan ylpeinä tulevaisuuteen ja kohtaamaan kaikkein radikaaleimman, teknisesti kehittyneimmän ja kaikista tehokkaimman Zetan koskaan – Z H2! Häikäisevän osaamisen ja insinööritaidon tuloksena on tällä kertaa ultimaattinen Hypernaku, joka pakottaa moottoripyöräilymaailman kohtaamaan aivan uudenlaiset haasteet. Kawasaki on jälleen valmistanut jotain äärimmäistä, mihin muut eivät ole pystyneet; nakupyörässä 200 hevosvoimaa ahtimella buustattuna, nostaa Z H2 -mallin suositun nakupyöräluokan kuninkaaksi! Tämä suihkuhävittäjän kuuloinen katuohjus saa vaativimmankin motoristin naaman virneeseen, sillä tällaista ei ole kenelläkään muulla paitsi Kawasakilla!

Z900

Uusi Z900 säilyttää ominaisuuksissaan edeltäjänsä parhaat ja tunnusomaiset piirteet, höystettynä viimeisimmällä tekniikalla ja aggressiivisella Sugomi-muotoilullaan. Mahtavalla rivinelosmoottorilla, ledivaloilla ja TFT-näytöllä varustettu nakupyörä saa lisäksi uudet ajomoodit, luistoneston ja bluetooth-kytkettävyyden käyttöönsä sekä mikä tärkeintä, puhtaammat päästöt tehoja menettämättä! Tämä oman kuutioluokkansa myydyin nakupyörä on saatavana täysitehoisena sekä myös 70kW versiona, joka on helposti ohjelmoitavissa myös A2 -luokkaan.

Z650

Kuten edeltäjänsä, tämä erinomaisen tasapainoinen Z650 on täydellinen pyörä kuljettajille, jotka haluavat helposti hallittavan ja tyylikkään nakupyörän vahvasti vääntävällä moottorilla. Moottorin päivitykset tarjoavat paitsi puhtaammat päästöt, myös kasvaneen keskialueen väännön. Uusi terävä Sugomi muotoilu korostettuna ledivaloin, bluetooth-kytkettävyydellä ja täysväri TFT -näytöllä nostavat tämän toisen polven Z650:n seuraavalle tasolle. Z650 soveltuu päivittäiseen ajoon kenelle tahansa ja on helposti ohjelmoitavissa myös A2 -luokkaan.

Ninja 650

Säilyttäen hauskan, helpon ja tyylikkään imagonsa, saa Ninja 650 myöskin nipun todella tärkeitä ja hyödyllisiä päivityksiä. Ledivalot, TFT -näyttö bluetooth-kytkettävyydellä sekä uudistunut pleksi osana uutta terävämpää muotoilua. Moottorin päivitykset takaavat niin ikään puhtaammat päästöt ja entistäkin vahvemman keskialueen väännön. Pyörän hauskuus ja ajomukavuus on viety äärimmilleen, joka takaa rennon ja nautinnollisen ajokokemuksen joka kerta kun annat sille mahdollisuuden.

Ninja 1000SX

Ninja 1000SX jatkaa menestystään sport touring -luokassa jo neljännessä polvessa. 2020 malli tuo mukanaan puhtaammat päästöt samalla loistavalla suorituskyvyllään, sporttisemman ja dynaamisemman muotoilun, yksipuoleisen äänenvaimentimen sekä täysledi-valaistuksen. Ninja 1000SX loistaa niin sport- kuin touring-ominaisuuksillaan ja voidaan todella sanoa että se tarjoaa parasta molemmista maailmoista. Tähän tarkoitukseen tähtääviä päivityksiä ovat molempien sekä kuljettajan että matkustajan istuinmukavuuden parantuminen, vakionopeudensäädin, quickshifter, vaihdettavat ajomoodit sekä suuri TFT -näyttö bluetooth-kytkettävyydellä – jalostaen tämän sport tourerin entistäkin houkuttelevammaksi.

W800

2019 Kawasaki toi retropyörämarkkinoille uudet W800 Street ja W800 Cafe -mallit. Nyt ne saavat rinnalleen vielä kolmannen W800 Standard mallin muodossa. Nykypäiväinen teknologia takaa tietenkin huippu ajokokemuksen ja moottorit ovat päästöiltään jo huomista päivää, eli Euro5 kuten muutkin uutuusmallit. Pyörä tuo tuulahduksen vuodesta 1960 -luvun henkeä kun Kawasaki julkisti alkuperäisen W1 650 pyörän.

STX160

Kawasakin vesijettimallisarja STX saa kolme varustelultaan poikkeavaa ja uutta vesijettiä kaudelle 2020. Uudistunut muotoilu kehutussa rungossa, koko luokan parhaat säilytystilat ja suurin polttoainesäiliö ovat niitä ominaisuuksia joka tekee Kawasakin STX160:stä kesän 2020 kuumimman vesijetti uutuuden. Tämä laite soveltuu koko perheen huveihin. Lisäksi varustellummat versiot X ja LX tarjoavat lisäherkkuina vakionopeudensäätimen sekä LX malli vielä laadukkaan audiojärjestelmän bluetooth yhteydellä.

MULE PRO MX

Kawasaki tuo markkinoille uuden keskikokoluokan rinnakkain istuttavan traktorimönkijän. Tämä monikäyttöinen ja luotettava Mule PRO MX on varustettu vääntävällä CVT 700cc moottorilla, joka hyötyy uudesta Shinari -mallisesta runkosuunnittelusta. Tämä laite on saatavana lämpimällä hytillä varsin sopivaan pakettihintaan.

Uusin numero