Kawasaki Z H2:n ja Ducati Streetfighter V4:n Suomi-hinnat vahvistettu

Kawasaki H2:n 39 900 ja H2 SX:n 27 900 euron hintojen perusteella on yritelty arvuutella uuden Z H2:n hintaa heti mallin esittelystä lähtien.

Kawasakin kauden 2020 kovin uutuus on ilman muuta  markkinoiden ainoa kompressoriahdettu nakupyörä Z H2. Tekniikka, teho ja suorituskyky kiinnostavat, mutta tähän asti on arveluttanut mitä kirjoitetaan hintalappuun. Nyt arvuuttelu loppui, sillä maahantuoja on vahvistanut ZH2:n hinnaksi 24 490 euroa.

Se on iso pino euroja, mutta vertaamalla Kawasakin muihin H2-malleihin kukaan tuskin odotti paljon alhaisempaa hintaa. 200-hevosvoimainen Z H2 tarjoaa kuljettajan avuksi vakuuttavan paketin elektroniikkaa: kuljettajan valittavat ajomoodit, kaarre-ABS-jarrut, luiston- ja keulimisenestot sekä kahteen suuntaan toimivan quickshifter-vaihdeavustimen. Jarruina on Brembon M4 -radiaalisatulat ja etujousituksena on vakuuttava Showa Big Piston USD-teleskooppi.

Lähin kilpailija Ducati Streetfighter V4 on saanut hintalappuunsa lukeman 26 700 euroa, joten siitä vaan sitten tekemään valintaa näiden välillä, jos markkinoiden tehokkaimmat nakumallit kiinnostavat.

Ducati Streetfighter V4

Uusin numero