Kawasaki Radical Motorsin valikoimiin

Radical Motors Oy on porilainen moottoriurheilun erikoisliike, jonka valikoimiin kuuluvat motocrosspyörät, mopot, mönkijät, vesijetit, kumiveneet, perämoottorit ja niiden varaosat sekä huolto. Jo ennestään liikkeen valikoimiin ovat kuuluneet Honda, Arctic Cat, Derbi, Tohatsu ja JDM.

Nyt valikoima kasvaa Kawasakin motocross-pyörillä ja vesijeteillä. Samassa yhteydessä Radical Motorsista tulee Kawasakin virallinen huoletopiste. Juha Haapala Radical Motorsista tervehtii uutta kalustoa ilolla.

– Olemme tasaisesti kasvattaneet valikoimaamme laitepuolella ja Kawasaki on hyvä lisä tuotemerkkiperheeseemme. On parempi touhuta niiden asioiden kanssa josta tietää ja on kokemusta, joten olemme tarkoituksellisesti keskittyneet enemmän offroad-, mopo-, vesijetti- ja kelkkapuolen palvelemiseen, Haapala kertoo.

Radical Motors on toiminut Porin itäkeskuksessa (Mikkolantie 14) lähes 4 vuoden ajan.

Samanlaisia ​​uutisia

Kullas vahvana SM-motocrossin kaatosateessa Orimattilassa

Vantaan Moottorikerhon Harri Kullas juhli kolmatta kertaa perättäin kaikkien erien voittoa, kun motocrossin SM-sarjassa ajettiin neljäs osakilpailu Orimattilassa sunnuntaina. MX2-luokassa puolestaan sarjakärki Imatran Moottorikerhon Matias Vesterinen väänsi niukan voiton Tampereen

Viimeisin numero