Käveli TT-radalla – vankilaan

Bristolilainen 47-vuotias mies on vangittu hänen käveltyään TT-radalla sulun ollessa vielä purkamatta sunnuntain superbike-luokan kilpailun jälkeen. Mies oli kävellyt suljetulle radalle Union Millsissä kolmen ystävänsä kanssa. Heitä poistumaan pyytänyt järjestysmies oli saanut osakseen suunsoittoa.

Seurauksena mies sai syytteen järjestyshäiriöstä ja hänet tuomittiin tänään aamulla kahdeksaksi viikoksi vankeuteen, minkä lisäksi hänet poistettiin Mansaarelta. 

Tapahtuma ei ollut ainutlaatuinen tämän vuoden TT:ssä. Tänä vuonna on saatu nähdä videokuvaa Crosby Leapistä, missä kymmenkunta katsojaa siirtyi radalle hetki sen jälkeen, kun kilpailu oli punaliputettu. Videolla voi nähdä, kuinka turva-auto onnistuu juuri ja juuri väistämään radalla olevat katsojat. Lisäksi katsojia on nähty kuvaamassa radalla. 

– Muistutamme yleisöä, että kun tiet ovat suljetut ennen ja jälkeen kilpailun, ei sinne ole mitään asiaa ja järjestysmiesten ohjeita on noudatettava. Heillä on samat valtuudet kuin poliisilla, ja jos heidän ohjeitaan ei tottele, on vaarassa joutua syytteeseen, kerrotaan Mansaaren poliisin tiedotteessa. 

– Tämän aamun tuomion toivomme toimivan esimerkkinä siitä, että antisosiaalista käytöstä muita katsojia tai järjestysmiehiä kohtaan ei suvaita, kuten ei myöskään radalla olemista sulkuohjeiden vastaisesti. Tällainen käytös asettaa ihmisiä tarpeettomasti vaaraan.  

 

Uusin numero