Kauhajoella jaetaan jääspeedwayn PM-edustuspaikat

SM-finaalin seitsemän parasta lunastaa paikkansa suoraan PM-finaaliin ajokaavioon, ja tämän lisäksi jaossa tulee olemaan myös yksi villin kortin paikka sekä kaksi varamiehen paikkaa. Kaikkiaan suomalaisia on Varkaudessa mukana siis kahdeksan. Ruotsista Varkauteen on tulossa seitsemän kuljettajaa ja kaavion täyttää kuudentenatoista kuljettajana Norjan edustaja.

Kokonaisuudessaan Kauhajoen SM-finaaliin ilmoittautui määräajan puitteissa 17 kuljettajaa kirkkaimpana tähtenään hallitseva Suomenmestari Mats Järf. Tämän seurauksena kilpailu alkaa neljän kuljettajan karsintaerällä, josta kolme kuljettajaa selvittää tiensä suoraan kaavioon yhden jäädessä kilpailun ensimmäiseksi varamieheksi. Ilmoittautuminen on edelleen auki numerolle 18 ja se täytetään siinä järjestyksessä, kun ilmoittautumiset ovat saman Moottoriliiton järjestelmän kautta saapuneet.

Kotimaiseen kilpailukalenteriin on tullut talven saapumisen seurauksena myös uusi kansallisen tason kilpailu, kun Valkeakoskella ajetaan helmikuun 17. päivä Jäätäväsarjan ottelu. Valkeakoskella ei ole pitkään aikaan ajettu pitkäpiikkisillä kilpaa, joten nyt on hyvä hetki merkitä päivä.

(Teksti: Ratalajiryhmä/SML)
 

Uusin numero