Kärkkäinen voittoon Hälvälän Enduro Spritissä

Lyhyt reitti kulki kangasmaastoissa sisältäen hieman korkeuserojakin ja se kierrettiin neljään kertaan. Kärkkäinen lähti jokaisella kierroksella ensimmäisenä reitille, joten hän sai täysin keskittyä omaan suoritukseensa. Kärkkäinen kellottikin jokaiselle pätkälle ylivoimaisesti kovimman ajan kaikista aamupäivällä ajaneista kuljettajista (D-,C-,V60- ja K-luokka).

-Reitti oli mukava, vaikka olikin lyhyt. Tämän takia huoltoaikaa jäi noin puoli tuntia, mikä oli kyllä aivan liikaa, mutta sille ei voinut mitään. Voittomarginaaliksi kirjattiin 3.11min. Pitkään jatkunut kuivuus hieman yllätti ja reitti kului neljän kierroksen aikana melkoisesti. Pöly ei ollut minulle haitaksi, sillä lähdin reitille aina ensimmäisenä. Tosin ensimmäisellä kierroksella järjestäjän nolla-pyörä ajoi edelläni jonkun matkaa ja kolmannella kierroksella yksi järjestäjän nolla-pyöristä ajoi reitillä vastaan.

-Kilpailu oli hyvä viimeinen harjoitus ennen ensi viikonloppuna (10.-12.8.) ajettavaa enduron EM-sarjan kolmatta osakilpailua Ruotsissa. Lähdemme matkaan tänään maanantaina ja tiistaina käymme jo hieman kurkkimassa pätkiä. Ruotsissa tavoittelen vain kärkipaikkaa, muuhun en tyydy.

Kärkkäinen johtaa tällä hetkellä naisten Suomen Cup-sarjaa täysin pistein ennen viimeistä osakilpailua, joka ajetaan 18.elokuuta Tohmajärvellä. EM-sarjassa hänellä on neljästä ajetusta kilpailupäivästä kolme luokkavoittoa sekä yksi toinen sija, joka tarkoittaa siis johtopaikkaa myös EM-sarjassa.