Kärkkäinen urakoi Kiteellä kahdessa lähdössä

Sanna Kärkkäisen Karjalan Kankailla CC alkoi tunnin lämmittelyllä pirteässä säässä naisten ja nuorten yhteislähdön merkeissä. Toisella kierroksella Kärkkäinen ajoi nuorten luokkaa johtaneen Riku Ratisen ohi lähdön kärkipaikalle, jossa pysyikin kilpailun loppuun asti.
Naisten ja nuorten lähtö oli verryttelyä iltapäivän A, B ja Vet40 -luokkien lähtöä varten.
– Olen aina pitänyt Kiteen reitistä ja haluan ajaa siellä mahdollisimman paljon, kertoi naisten luokan vähäistä osallistujamäärää harmitteleva Kärkkäinen.
Päälähdössä Kärkkäinen jäi startin jälkeisessä kurvissa lähtösuman taakse, joten edessä oli kahden tunnin kiriminen. Sijalta 34 matkaa ylös oli melkoisesti. Lopulta Kärkkäisen sijoitus oli B-luokan 13. ja koko lähdön 21. Kuljettajia oli yhteensä 51.
– Reitti oli makea ja vaikka se oli kulunut melkoisesti aamusta, mutta ei ollut mennyt kuitenkaan liian pahaksi. Luulin olleeni paljon huonommilla sijoilla, mutta tulos yllättikin positiivisesti, Kärkkäinen iloitsi kilpailun jälkeen.

Viikon päästä Cross Countya ajetaan Jämsässä, jossa Kärkkäinen starttaa jälleen sekä naisten että B-luokan lähtöön.