Kärkkäinen Jämsän CC:n luokkavoittoon

Ylä-Savon Moottorikerhon Sanna Kärkkäisen kauden ensimmäinen cross country -kisa oli Jämsän kilpailun B-luokassa viime lauantaina. Päivän viimeisenä ajettu lähtö pehmeällä reitillä jo valmiiksi hyvin möyhitty veteraanien ja A-luokan toimesta. Kisaan oli ilmoittautunut 80 b-luokan kuskia ja Kärkkäinen joutui lähtemään viimeisestä rivistä, koska ei ole ajanut aiemmin kyseisessä luokassa. Lopulta kahden tunnin ajon jälkeen sijoitukseksi jäi 41.
Y-SMK:n Jani Komulainen ajoi A-luokassa sijalle 12 ja Jani Ryhänen puolestaan B-luokassa sijalle 5.
 
Sunnuntaina Kärkkäinen starttasi naisten ja nuorten luokkien yhteislähdössä. Huonon startin ottanut Kärkkäinen lähti viimeisten joukossa liikkeelle. Aamun kostea sumuinen ilma aiheutti monille päänvaivaa lasien huurtumisen takia. Kärkkäinen onnistui lasivalinnassa ja sai siltä osin ajella omaa suoritustaan. Jo ensimmäisen seitsenkilometrisen kierroksen aikana Kärkkäinen sai kärjessä ajaneet Hanna Mertsalmen ja Marita Nyqvistin näköetäisyydellee. Nyqvistin ohituksen jälkeen Kärkkäinen sai ajaa omaa ajoaan ja nautti reitistä.
– Tänään olisin voinut ihan hyvin ajaa toisenkin tunnin. Pyörän säädöt olivat liian löysät lauantaina ja siksi ajo ei sujunut, olisi pitänyt käydä heti alussa huollossa säätämässä, mutta en vain käynyt. Tänään rata olikin tasattu ja hieman lyhyempi kuin lauantaina. Sain hyvän rytmin ja ajo oli rentoa, kivaa oli! Kärkkäinen iloitsi sunnuntain kilpailun jälkeen.

Uusin numero