Karjalan Kankailla jytisee lauantaina!

Reitille starttaa 178 kilpailijaa, joten järjestäjien ensimmäiset tavoitteet ovat jo täyttyneet.

Kilpailukeskus sijaitsee aivan Kiteen keskustan tuntumassa Hutsin Urheilukeskuksessa, jonka ympäristössä ajetaan myös ensimmäinen maastokoe. Kilpailukeskuksen sijainti antaa yleisölle mahdollisuuden tulla seuraamaan lajia vaivattomasti, minkä johdosta järjestäjät odottavat runsaasti katsojia reitin varrelle. Käytössä on ensimmäistä kertaa myös reaaliaikainen tulospalvelu, mikä päivittää kilpailun tilanteen sitä mukaa, kun kuljettaja ajaa maastokokeen maaliin.

Muut maastokokeet ajetaan Potoskavaarassa ja Tolosenmäessä. Varsinkin Potoskavaaran maastokoe kannattaa käydä katsomassa, sillä Kurkivaara on arveltu ennakkoon hyväksi mäeksi – kyseessä saattaa olla jopa toiseksi jyrkin mäki mitä Suomen endurokilpailuissa on ajettu. Potoskavaaran maastokokeelle ja parhaille katselupaikoille on opastukset. Arviolta kuskit saapuvat Potoskan maastokokeelle noin klo 10 alkaen. Potoskavaaran maastokokeeseen voi tutustua myös katsomalla kypäräkamerakuvaa osoitteesta

http://jarkkotorni.kuvat.fi/kuvat/videot/MK2_Potoska.AVI

Suomen parasta endurokilpailua vuonna 2009 järjestämään lähteneen MC Kiteen järjestelyvalmius mitataan lauantaina. Puitteet ovat kunnossa ja mikä parasta, Ilmatieteenlaitos povaa kilpailupäiväksi unelmasäätä – pikkupakkasta ja aurinkoa pilvettömältä taivaalta!

Uusin numero