Karjalan Kankailla Cross Country 2011

Kilpailun palveluita kilpailijoille ja katsojille on parannettu. Varikko ja lähtöalue on siirretty lentokentältä rallicrossradalle. Kilpailun kuulutukset voi kuunnella kisa-alueella myös radiosta. Kilpailukeskuksessa on kioskipalvelut ja suihku.

– Tänä vuonna olemme tehneet paljon muutoksia, koska haluamme tarjota kuljettajille hieman vaihtelua. Lentokenttä oli lähtöalueena hyvä, mutta se aiheutti ylimääräisen tienylityksen, kilpailunjohtaja Jussi Turunen kertoo.

Nyt lähtö tapahtuu rallicrossradan asvalttipinnalta. Noin seitsemän kilometrin pituinen reitti jatkaa rallicrossradan jälkeen motocrossradalle. Metsässä kulkeva osuus reitistä on käännetty ajettavaksi toiseen suuntaan ja extreme -pätkää ei ole. Reitti käy kilpailukeskuksessa rallicrossradalla joka kierroksella.

Kilpailu alkaa harrasteluokan lähdöllä kello 10. Yleinen-, B- ja veteraaniluokat säntäävät omaan kaksituntiseen koitokseensa kello 13.

Kilpailun kovimmassa, eli yleisessä luokassa tullaan näkemään varmasti kova taistelu viime vuoden voittajan Iiro Laitisen ja tämän vuoden MX1-luokan suomenmestarin Tommi Mäkisen kesken.

Lisätietoja kilpailusta ja kypäräkamerakuvaa reitiltä keskustelufoorumilta http://mckitee.munfoorumi.com/viewforum.php?f=52

Lisätietoja: Jussi Turunen 0400-969562

Uusin numero