Kärhän lenkille lähes 300 ajajaa

Määräaikaan mennessä oli kisaan ilmoittautunut 278 ajajaa. Määrä on suurin mitä Kärhän lenkille on koskaan osallistunut.

¬ Osanottajamäärä on suuri, mutta vastaa odotuksiamme. Järjestäjille ei kilpailijamäärä tuo paljoa lisätyötä, sillä jokainen kisa rakennettaan huolella ja tarvittaessa ollaan vain pitempään töissä, kilpailunjohtaja Pekka Aalto toteaa.

Olosuhteet ovat tällä hetkellä hyvät. Sateita ei ole ollut ja reitti on hyvässä kunnossa.

XXXV Kärhän lenkki kiinnostaa, sillä SM-luokkien kärkiajajat ovat ilmoittautuneet kisaan.

SM A 125luokassa ovat mukana johdossa oleva Salpausselän Moottorikerhon Pentti Nurminen, toisena oleva NMK:n Riku Nikander ja neljäntenä oleva Mäntsälän Moottorikerhon Miko Mellin.

SM A250 4t-luokkaan on ilmoittautunut yhdeksän kärkiajajaa. Johdossa on Sipoon Moottorikerhon Jari Mattila, toisena Hämeenlinnan Jari Pulkkinen sekä kolmantena K-SMK:n Matti Kauppinen.

Mäntsälän Moottorikerhosta ovat mukana sarjassa kahdeksantena oleva Petri Koli ja loukkaantumisista toipunut Sami Koli, joka on SM-sarjassa sijalla 20. Hänen tiimikaverinsa Mika Karma, RiMPKK, on sarjassa kuudentena.

Myös avoimessa luokassa ovat mukana kaikki SM-sarjan kärkiajajat. Sarjaa johtaa J-SMK:n Petteri Silvan, toisena on NMK:n Roni Nikander, kolmantena SiMK:n Valtteri Salonen ja neljäntenä Porvoon ME-Racingin Oskari Kantonen. Mäntsälän Moottorikerhoa edustava Markus Holm on sarjassa sijalla 16.

Kärhän lenkki on vaativa kisa, joka on haaste myös B- ja C- sekä Veteraaniluokan ajajille. B-luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 84, C-luokkiin 80 ja veteraaniluokkiin 46 ajajaa. A-luokissa on 68 kilpailijaa.

Uusin numero