Kalliota, Ajoa ja Nässiä odottaa Uncinin kehuma rata Teksasissa

Austinin rata tekee alkavalla kaudella debyyttinsä MotoGP-sarjassa. Kauden toinen osakilpailu ajetaan Teksasissa 21. huhtikuuta.

Samana viikonvaihteena Austinissa kilpailee kolme suomalaiskuljettaja, eli Mika Kallio Moto2-, Niklas Ajo Moto3-luokassa ja uransa ensimmäisen Red Bull Rookies Cupin kisan ajava Felix Nässi.

– Oli mukava aloittaa turvallisuuspäällikön työt näin mahtavalla radalla. Pidän vaikuttavasta Circuit of the Americas-radasta: se on kuvankaunis, moderni, tekninen, vaikea, haastava ja mielenkiintoinen, luetteli omalla urallaan menestyksen ohella myös todella kovia kolhuja kokenut Uncini innoissaan.

– Tulemme näkemään täällä huhtikuussa hyviä kilpailuja, sillä mutkat ovat nopeita ja rata tarjoaa paljon ohituspaikkoja, jatkoi Uncini.

Uncinin ei tavinnut puuttua oikeastaan ainoaankaan epäkohtaan rataa tarkastaeassaan. Kyse on lähinnä muutamista yksityiskohdista ja hienosäädöstä.

– Olen vakuuttunut,että Austinin GP:stä tulee tältäkin osin menestys. Täällä on ammattitaitoisia ihmisiä, jotka ovat tehneet kovasti töitä. Siitä saatiin osoitus jo viime vuonna F1-luokan debytoidessa täällä.

MotoGP-luokan tehdastiimeistä Honda ja Yamaha ajavat ensi viikolla tiistaista torstaihin testiä Austinissa.

Uusin numero