Kalliolle uusi tiimikaveri Moto3-luokan kuljettajan hahmossa

Marc VDS:n ja belgialaisen Moto3-luokan Kalex KTM-kuljettajan Livio Loin, 17, yhteistyö tuli tiensä päähän kauden puolivälissä, eli Saksan GP:n jälkeen.

Syynä yhteistyön loppumiseen oli Loin vaatimattomat esitykset. Loi oli yhdeksän osakilpailun jälkeen MM-pisteissä sijalla 18.

– Oli vaikea päätös korvata Livio Moto3-luokan tiimissämme, mutta olimme tehneet jo alkukaudella hänelle selväksi realistiset tavoitteemme, joita hän ei kyennyt saavuttamaan, kertoo tiimipäällikkö Michael Bartholemy.

Navarro, 18, on ajanut ja ajaa tällä kaudella jatkossakin FIM CEV Repsol-sarjaa MM:n rinnalla. Navarro on CEV-sarjassa Moto3-luokan pisteissä toisena. Hän edustaa CEV:ssä Machado-Came-tiimiä.

Reilun viikon kuluttua Indiapolisissa Marc VDS:n riveissä debytoiva Navarro on ehtinyt ajaa urallaan kolme villin kortin MM-osakilpailua.

– Navarro on nuori kuljettaja, joka on jo osoittanut potentiaalinsa muutamilla vaikuttavilla esityksillä CEV-sarjassa. Hänellä ei ollut kuitenkaan taloudellista mahdollisuutta nousta täksi kaudeksi MM-sarjaan. Meillä oli siihen budjetti ja tämä on iso mahdollisuus kuljettajalle. Olen varma siitä, että Jorge tarttuu tilaisuuteensa molemmin käsin, luonnehtii Bartholemy.

 

Uusin numero