Kalliolle tehtiin MotoGP-luokasta vielä viime hetken tarjous

MotoGP-luokassa Yamaha-pyörillä kilpailevan Forward-tiimin omistaja Giovanni Cuzari vahvistaa brittimedia MCN:lle, että he yrittivät saada Kalliota kaudeksi 2015 riveihinsä saksalaisen Stefan Bradlin rinnalle.

Cuzarin mukaan he tekivät Kalliolle viime hetken tarjouksen syyskuun puolivälin tuntumassa Misanossa ajetun San Marinon GP:n yhteydessä. Se oli kuitenkin liian myöhäistä.

– Yritimme saada sopimuksen aikaan Mikan kanssa, mutta olimme myöhässä. Mika kertoi meille Misanossa, että hän oli jo päätynyt sopimukseen Italtransin kanssa.

– Menetimme aikaa, koska pidimme paikkaa avoinna Reddingille (Scott). Kun sitten kävi selväksi, että hän ei ole saatavilla, niin teimme tarjouksen Kalliolle. Neuvottelimme myös Simone Corsin kanssa, mutta hän päätti jatkaa Mikan tavoin Moto2-luokassa, Cuzari taustoittaa.

Bradlin tiimikaverina kaudella 2015 kilpailee MotoGP-luokassa debyyttinsä tekevä ranskalaiskuljettaja Loris Baz. Baz ajaa tällä kaudella Superbiken MM-sarjassa Kawasakin tehdastiimin väreissä.

Uusin numero