Kallio valmistautui Jerezissä tulevaa Barcelonan osakilpailua varten

KTM jäi Jerezin osakilpailun jälkeen Espanjaan testaamaan pyöriään kaikkien kolmen kuljettajansa voimin. Sunnuntaina upeasti kymmenenneksi sijoittunut tiimin testikuljettaja Mika Kallio teki seuraa kaksipäiväisissä testeissä KTM:n tehdaskuljettajille Pol Espargarolle ja Bradley Smithille, jotka hän sai lyötyä kauden ensimmäisessä villin kortin kilpailussaan.

Maanantain ja tiistain testeissä Kallio keskittyi jälleen hiomaan KTM:n ensi vuoden prototyyppiä.

– Testeissä halusimme kokeilla erilaisia takahaarukoita ja vaikka meillä oli joitain ongelmia, saimme ajettua tarpeeksi kierroksia, jotta tiedämme mihin suuntaan menemme, jotta saamme parannettua mekaanista pitoa, toteaa Kallio viitaten renkaiden pito-ongelmiin, joista KTM on kärsinyt koko alkukauden.

Kallion Jerezin osakilpailu sujui ilman ongelmia niin miehen oman ajon kuin pyöränkin suhteen, mutta nyt hän katsoo entistä luottavaisemmin seuraavaan villin kortin kilpailuunsa, jonka ajaa Barcelonassa 17. kesäkuuta.

– Löysimme muutaman parannuksen säätöihin, joita käytettiin viime viikonloppuna. Takana on rankat viisi ajopäivää ja myös mekaanikot ovat tehneet paljon työtä. Nyt on kuitenkin mukava rentoutua hyvillä mielin hetki ennen Barcelonaa.

Uusin numero