Kallio ”vaihtaa väriä” Misanossa – video Vallelungan testeistä

Kallion pyörän aiemmin tutut harmaan sävyiset katteet muistuttavat uuden, vihreävalkoisen värityksen myötä pitkälti samanlaisilta, kuin hänellä oli käytöässään toistaiseksi viimeisellä MotoGP-luokan kaudellaan vuonna 2010 Ducatin Pramac-tiimin riveissä.

Kallion pyörän uudesta värityksestä (http://instagram.com/p/PbiLqWo8g0/) saatiin tänään twitterin välityksellä vihiä, kun Marc VDS-tiimi käynnisti päivän mittaisen testijakson Vallelungan radalla Italiassa.

Vihreävalkoisen värityksen takaa löytyy San Marinon GP:ssä tiimin pääsponsorina toimiva Gold&Fun, joka on ollut aiemmenkin näkyvästi mukana MotoGP-ympyröissä.

Kallio valmistautuu Misanoon hyvässä iskussa. Hän on MM-pisteissä kuudentena. Kallio on ajanut yhtä poikkeusta lukuunottamatta kauden kaikissa 11 osakilpailussa kymmenen nopeimman nippuun.

Loppukauden jäjellä olevissa kuudessa kisassa ensimmäistä Moto2-luokan voittoaan tavoitteleva Kallio on yltänyt tähän mennessä parhaimmillaan toiseksi Sachsenringin radalla ajetussa Saksan GP:ssä. Hän lunasti Saksassa myös eturivin lähtöpaikan.

Ensi kaudella kuninkuusluokan ja Hondan tehdastiimiin siirtyvä espanjalainen Marc Marquez omaa tukevan otteen Moto2:n ja samalla uransa toiseen maailmanmestaruuteen. Marquezilla on Misanoon tultaessa 48 pisteen etu maanmieheensä Pol Espargaroon nähden.

Marquez puolustaa San Marinon osakilpailun voittoa. Kallio sijoittui viime vuonna Misanossa 15:nneksi.
 

Viimeisin numero