Kallio tyytyväinen kovan taistelun jälkeen

Viimeisen mutkan ohituksellaan voittoon ajoi Valentino Rossi ennen Jorge Lorenzoa. Kuninkuusluokan tulokaskuljettaja Mika Kallio ajoi Ducatillaan vahvan kilpailun ollen maalissa yhdeksäs. Eroa kärkeen jäi 31,7 sekuntia.

Kallio tyytyväinen 9. sijaan kovan taistelun jälkeen

Kallio oli jälleen selvästi nopein kuninkuusluokan tulokaskuski ja oli myös viidestä Ducati-kuljettajasta toiseksi nopein.

– Kokonaisuudessa kisaan voi olla tyytyväinen. Ducatin tehdastallin Nicky Hayden kiristi lopussa aika lähelle, mutta pystyin pitämään entisen maailmanmestarin reilun sekunnin päässä takana, Kallio kertoi.

– Starttini oli hyvä ja nousin seitsemänneksi. Ensimmäisissä mutkissa oli jälleen ahdasta ja menetin siinä jokusen sijan. Se ei lopputulokseen kuitenkaan mitään vaikuttanut, kun pääsin nousemaan muutamasta kuskista ohi. Kisavauhti oli positiivisella tasolla. Jostain kun saisi kalustoon lisää vauhtia sellaiset 0,4 sekuntia kierrokselle, sitten voisin hyvin taistella kuuden kärjen sijoituksista.

– Keli oli tosi lämmin, 38 astetta, ja sen takia kilpailu oli fyysisesti rankka. Renkaiden paras pito hävisi alkukierrosten jälkeen ja sen vuoksi takarengas luisteli aika kovasti. Sekin lisäsi kisan vaativuutta.

– Maanantaina meillä on ohjelmassa kauden ensimmäinen testipäivä. Pääsen kokeilemaan muutamia teknisiä uudistuksia, joiden odotan parantavan pyörän ajettavuutta, Kallio päätti.

Uusin numero