Kallio Racing -ratapäivät Alastaron moottoriradalla 2023

(Kuva: Mikael Väänänen)

Kallio Racingin järjestämät ajopäivät Alastaron moottoriradalla starttaavat kauden 2023 osalta torstaina 1. kesäkuuta.

Kallio Racingin järjestämille Alastaron rata-ajopäiville voi osallistua omalla moottoripyörällään kaikki rata-ajosta kiinnostuneet, nopeudesta riippumatta. Osallistujamäärän mukaan osallistujat jaetaan kahteen tai kolmeen ryhmään, jotta kaiken tasoisille kuljettajille löytyy oma ryhmänsä ja ajo on mukavaa. Jokainen ryhmä ajaa vuorollaan 20 minuutin pätkissä, jonka jälkeen ryhmä vaihtuu.

Vielä ainakin toistaiseksi käytämme niin sanottua ”vanhaa rataa”, sillä uutta pidempää rataa ei ole vielä avattu. Hinta ajopäiville vanhaan rataan on ennakkoon maksettuna 70 € ja paikanpäällä maksettuna 90 €. Maksun voi suorittaa etukäteen laskulla ja paikan päällä joko käteisellä tai pankki/luottokortilla.

Ajopäivien yhteydessä ajetaan säävarauksella myös kaksipaikkakyydityksiä KTM SuperDuke moottoripyörällä. Varusteet tulevat tarvittaessa Kallio Racingilta, mutta toki omiakin varusteita on mahdollista halutessaan käyttää. Hinta kyyditykselle on 199 €/henkilö vanhalla radalla, sisältäen 3 kierrosta. Varaukset kyydityksiin on tehtävä etukäteen, jotta paikalle osataan tuoda oikeankokoiset ajovarusteet kyyditettävälle.

Ajopäivät:

1.6 klo 10-16 (kyyditsemässä Mika Kallio)

20.6 klo 10-17

18.7 klo 10-17

19.7 klo 10-17

ke 23.8 klo 10-16

to 24.8 klo 10-16

Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen info@kallioracing.com

Video Kallio Racingin ratapäivältä

Uusin numero