Kallio panostaa aika-ajoon

Kallio oli mukana ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan oikeuksia hallinnoivan Dornan järjestämässä jalkapallo-ottelussa, jossa MotoGP-luokan tähdet ottivat mittaa Moto2- ja Moto3 -luokan kuljettajista. Ottelu käytiin torstaina Barcelonan maineikkaalla Camp Nou -stadionilla.

Talvella jääradalla polveansa loukannut Kallio ei polvivammansa vuoksi päässyt kentälle, mutta toimi silti ansiokkaasti pikkuluokista koostuvan joukkueen valmentajana. Voittoa ei kuitenkaan tällä kertaa tullut, sillä 50-minuuttinen jännitysnäytelmä päättyi MotoGP-tähtien niukkaan 4-3 voittoon.

Ansaitun vapaapäivän jälkeen paluu arkeen koittaa jo heti perjantaina, kun Moto2-luokan ensimmäiset harjoitukset koittavat.

– Pyöräni tekniikkapuolelle ei tule Barcelonaan juurikaan mitään uutta, vaan lähden kisaan viimekertaisella Mugellon kisan pohjalla. Keulan säätöjä on tarkoitus vähän muuttaa, jotta eturenkaan pitoa ja kontaktia saataisiin paremmaksi, mutta muuten pysytään aika lailla samassa, Kallio valottaa.

Sääennusteen puolesta Barcelonan tuleva kisaviikonloppu vaikuttaa varsin aurinkoiselta, lämpimältä ja tasaiselta.

– Ennusteen mukaan ilma tulee pysymään koko ajan samanlaisena, joten ilmojen puolesta ei onneksi tarvitse tällä kertaa arpoa. Se on ihan positiivinen asia, Kallio jatkaa.

Hyvää kisavauhtia koko alkukauden ajan päästellyt Kallio pyrkii Barcelonassa panostamaan erityisesti aika-ajoon.

– Aika-ajossa pitäisi vielä saada nipistettyä ajasta pikkuisen pois ja päästä parempaan lähtöruutuun. Kisavauhti meillä on kuitenkin ollut koko ajan ihan hyvää, belgialaisen Marc VDS -tallin pilotti summaa.
 

Uusin numero