Kallio: ”Koko ajan fiilis, että pyörä karkaa käsistä”

Kallio kärsi Kalex-pyöränsä kanssa säätöongelmista jo perjantain harjoituksissa. Myöskään lauantain kolmas vapaa harjoitus tai aika-ajo eivät tuoneen Kallion pyörään suomalaispilotin toivomaa apua.

– Kokeilimme kaikenlaista, mutta pyörä ei tuntunut hyvältä missään vaiheessa. Tuntuma keulaan ja eturenkaaseen oli huono, eikä ajamisesta pystynyt nauttimaan ollenkaan. Koko ajan oli fiilis, että pyörä karkaa käsistä, Kallio huokasi.

– Joistain muutoksista oli kyllä selkeästi apua, mutta jos yhteen kohtaan saatiin parannusta, niin se kostautui sitten toisaalla. Eli käytännössä muutoksista ei ollut mitään apua kierrosaikaan, Kallio jatkoi.

– Suurimmat ongelmat olivat edelleenkin mutkiin sisäänmennessä ja jarrutusten lopussa.

Päivän nopeimmasta kierrosajasta vastasi Kallion Marc VDS -tallikaveri Esteve ”Tito” Rabat, joka nappasi paalupaikan viimeisellä kierroksellaan. Kallio jäi Rabatin kärkiajasta 1.50,854 kuitenkin vain 0,458 sekuntia.

– Ero ei mielestäni ollut kovin paha tällä fiiliksellä. Mutta jotain muutoksia meidän on kuitenkin vielä koitettava, sillä muuten huomisesta kisasta tulee liian vaikea. Onneksi meillä on vielä aamun warm-up aikaa.

Uusin numero