Kallio kakkonen pito-ongelmista huolimatta

Kallio otti Kalex-pyörällä unelmastartin 26 kierroksen mittaiseen kilpailuun järjestäen karkumatkan heti kättelyssä ja täydellä tankilla ajettaessa.

Haastajat tavoittivat pitkän kisan vanhetessa Kalliota, mutta kivenkova suomalainen pystyi pitämään tilanteen kontrollissaan, kunnes Rabat tuikkasi ohi vajaat kahdeksan kierrosta ennen maalia.

Kolmannen peräkkäisen kakkosijan kuitannut Kallio oli todella lähellä kaatua hetkeä myöhemmin. Takarengas luisti rajusti, jolloin highsider oli enemmän kuin lähellä.

Rabat ei jättänyt tuota rankaisematta ja karkasi yhdessä ohikiitävässä hetkessä 1,1 sekunnin johtoon.

Ruutulipulla eroa oli Rabatin hyväksi 2,271 sekuntia. Podiumtrion täydensi suomalaistalli Ajo Motorsportiin ensi kauden mahdolliseen Moto2-luokan tiimiin liittyvä Johann Zarco.

Rabat johtaa Kalliota ennen kauden viittä viimeistä osakilpailua 22 pisteellä. Misanossa neljänneksi päätynyt Maverick Vinales on sarjassa kolmantena 79 pistettä Rabatin takana.

Kausi jatkuu kahden viikon kuluttua upealla Motorland Aragon-radalla Espanjassa.