Kallio: ”Kaikki toimi hyvin”

Mika Kallion osalta kausi alkoi vahvasti, sillä Kallio ajoi 32 Moto2-kuljettajan joukossa kahdeksanneksi nopeimman kierrosajan. Päivän nopeimmasta kierrosajasta vastasi japanin Takaaki Nakagami, jonka kärkiajasta 2.00,924 Kallio jäi sekunnin verran.

– Ei tämä huono aloitus ollut, vaikka ero kärkeen olisi tietysti voinut olla pienempi. Kaikki toimi hyvin, pääsin ajamaan paljon kierroksia ja sain ajettua tasaisia kierrosaikoja, mikä on erittäin hyvä kisaolosuhteita ajatellen. Ainoa ongelma oli heikko pito, sillä radalla oli tänään melko paljon hiekkaa, Kallio kertoi.

Jo kymmenettä kertaa Qatarin aavikkoradalla kilpaileva Kallio kuitenkin arveli, että radan pitoon ja kuljettajien vauhtiin on tulossa vielä parannusta, kun rata pikku hiljaa puhdistuu.

– Eiköhän kierrosajat tuosta vielä parane, kun pitoa saadaan lisää. Uskon, että myös omaan kierrosaikaani tulee vielä parannus, kun saan lisättyä muutamaan mutkaan vauhtia. Ongelmakohdat ovat tiedossa, joten tiedämme kyllä mistä jatkamme huomenna, Kallio päätti.

Moto2-luokan kolmas harjoitussessio ajetaan perjantaina. Aika-ajot ovat vuorossa lauantai-iltana ja kilpailu sunnuntaina.

Uusin numero