Kallio jo Itävallan GP:hen? – KTM kiistää villin huhun

– Alkuperäinen suunnitelma pitää. Kallio ajaa villin kortin kisan kauden 13. marraskuuta päättävässä Valencian GP:ssä, Beirer alleviivaa.

– Testit sujuivat todella hyvin, mutta emme voi sortua tilanteen yliarvioimiseen. Saavutimme Red Bull Ringillä hyviä kierrosaikoja, mutta haluamme yhä parantaa ja kehittyä, joten ajamme vielä neljä testijaksoa Brnossa, Misanossa, Aragonissa ja Valenciassa ennen villin kortin kisaa. Suunnitelma on realistinen. Kisa-aikataulun aikaistaminen olisi tuonut vain sekaannusta tullessaan, Beirer viittaa puheisiin Itävallan GP:stä.

KTM:n kuninkuusluokan projekti ja Kallio ovat toki näyttävästi esillä Itävallan GP-viikonloppuna. KTM esittelee silloin virallisesti projektinsa ja itävaltalaismerkille Red Bull Ringillä osoitetut 10 000 katsomopaikkaa on jo varattu viimeistä istuinta myöten.

– Ajoimme yhteistesteissä vähintäänkin kohtuullisen debyytin, kun muistetaan vielä se, että pyörissämme ei ollut käytössä siipiä, jotka kielletään kaudesta 2017 alkaen. Meillä on yhä muutamia juttuja kokeilematta. Käytämme edessä olevat kolme kuukautta tehokkaasti ennen Valenciaa, painottaa Beirer.

Uusin numero