Kallio: ”Hyvät eväät mitaleille”

– Ensimmäiset päivät osoittivat, että vauhtini on hyvää ja pystyn ajamaan kärjessä, kun kaikki on kunnossa. Lopputuloksista kuitenkin huomaa, että pienet vastoinkäymiset kostautuvat nopeasti ja tiputtavat sijoituksia, kun Moto2-luokassa erot ovat niin pieniä. Koko kauden kun saisi pidettyä tasaisen suoritustason yllä ja lisättyä vielä vähän vauhtia, niin siinä olisi hyvät eväät mitaleille, Kallio päätti.

Nelipäiväisen testijakson kahden ensimmäisen päivän ajan aivan kärkiryhmän kannoilla ajanut Kallio, 30, kaatui rajusti kolmannen testipäivän alussa, eikä kaatumisen vuoksi päässyt ajamaan ihan niin paljon testikierroksia kuin oli alun perin suunnitellut.

– Menetin kaatumisen myötä kallisarvoista testiaikaa ja esimerkiksi kisasimulaatio jäi minulta kokonaan ajamatta, kun osa testattavista asioista siirtyikin yllättäen päätöspäivälle. Kaikesta huolimatta olen kuitenkin ihan luottavaisin mielin, sillä ehdin kuitenkin saada varmistuksen niihin säätömuutoksiin, joita kokeilin viime viikolla Albacetessa tallimme omissa yksityistesteissä ja joille oli tarkoitus hakea Jerezistä viimeinen vahvistus ennen kauden alkua, Kallio selvitti.

Ratamoottoripyöräilyn MM-sarja käynnistyy Qatarin Losailissa 7. huhtikuuta.

Uusin numero