Kainulainen tasapainotti Päivärintaa tyylikkäästi Assenissa

Uutta purkkiorjaansa sisään ajanut keravalainen jäi voittoon ajaneelle Bennie Streyerin pyöräkunnalle puoli sekuntia. Kakkoseksi kiilasi sivuvaunujen tuore iso-britannialainen maailmanmestari Tim Reeves.

12-kierroksisen kilpailun lopussa kirinyt ja kisan nopeimman kierroksen kellottanut Päivärinta kiitteli kyytiään tasapainottanutta Kainulaista.

– Pääpiirteittäin ajoin täysiä koko ajan. Varman päälle kuitenkin mentiin sellaisella 95 prosentin vauhdilla. Radalla oli yksi paikka, se mutka mistä kurvataan stadion-osuudelle, missä himmasin ihan vaan varmuuden vuoksi. Kirsi oppi koko ajan lisää, ei tehnyt yhtään junnumokaa. Jo nyt voin sanoa, että ensi vuonna lähden mestaruusjahtiin Kirsin kanssa. Edellyttää tietenkin, että likka niin haluaa, vakuuttaa Päivärinta.

– Kirsillä on motivaatio kunnossa ja hän pystyi jo nyt vastaamaan hyvin vauhtiin.

– Nyt päästiin kierrosajoissa samaan, mitä ajettiin viime vuonna Adolf Hännin kanssa. Meidän etu on keveys, mutta se taas toi ongelmia pyörän alustan säätöihin. Pitää löytää jousitukseen balanssi seuraavassa kisassa, kaavaili Päivärinta kääntäen katseensa tulevan viikonlopun kilpailuun Brands Hatchin radalla Englannissa.

Pekka Päivärinta/Kirsi Kainulainen kaksikko esiintyy brittiyleisölle ensi viikonloppuna BSB (British Superbike)-sarjan päätösosakilpailussa.

Uusin numero