Kainulainen luottavaisena Oshcherslebenin osakilpailuun

– Dijonin pettymys on nyt käännetty voimaksi ja odotan jo innolla keskiviikkoaamun lentoa kohti Oscherslebeniä. Rata on minulle entuudestaan tuttu, sillä sivarin kanssa siellä oltiin monena vuonna. Se ei kuitenkaan lukeutunut suosikkeihini koskaan, mutta silti lähden sinne luottavaisin mielin tekemään tähän asti kauden parasta tulosta, Kainulainen totesi.

– Pyörän moottoria on tiiviisti rakennettu Tenkaten toimesta ja luotan kyllä, että heidän väki tekee hienoa työtä ja voin keskittyä vain ajamiseen Saksassa. Haluan kiittää myös kaikkia, jotka olette minua tukeneet hyvinä ja huonoina aikoina. Nyt varsinkin Dijonin jälkeen minun oli pysähdyttävä miettimään ja ajattelemaan kuinka paljon minulla on hienoja ihmisiä ympärillä. En kaikkia tunne henkilökohtaisesti, mutta sitä suuremmalla syyllä minun täytyy muistaa olla kiitollinen teistä kaikista, sanoi Kainulainen kiitollisena.

Uusin numero