Kaikki huippunimet mukana SM-endurossa

Endurokauden viides SM-osakilpailu kaasutellaan 16. syyskuuta Mäntsälässä. Kilpailussa ajetaan neljän maastokokeen mittaista kierrosta ja A- ja V40-luokkien osalta lähes kolme kierrosta.
Kilpailun järjestäjät suosittelevat katselijoille kolmea maastokoetta. Niistä kaksi, eli Jussinkorventieltä ja Klingantieltä lähtevät ajetaan pääluokkien osalta kolmeen kertaan, joten hyviä katselupaikkoja ei tarvitse välillä vaihtaa.

MK 1/5/9: Lähtö Jussinkorventie 207, maali Riiheläntie 229. Ensimmäinen kilpailija starttaa MK1:lle noin klo 9.18. Jussinkorvessa on hyviä katselupaikkoja. Buffetti lähdössä.

MK 2/6/10: Lähtö Klingantie 11, maali Kilpeläntie 23. Ensimmäinen kilpailija MK2 noin klo 9.40. Näkee ison alueen kerralla. Buffetti lähdössä.

MK 3/7: Lähtö ja maali lähekkäin. Saharintie 96. Ensimmäinen kilpailija MK3 noin klo 11.05. Ohkolan motocrossradan alueella on hyviä katselupaikkoja. Buffetti motocrossradalla.

Aikatauluun saattaa tulla tarkistuksia, joten kannattaa seurata www.karhanlenkki.fi -sivustoa.

Ratamestari ja rataa koeajaneet kertovat, että tulossa on hyvin perinteinen Kärhänlenkki, eli vaativuutta riittää jopa siirtymille.

– Onhan siellä pehmeää. Yleensä Mäntsälässä maasto on savipohjasta ja kun on märkää, niin ei varmasti tule helppo kilpailu, tietää kilpailuun V60-luokkaan mukaan lähtevä 73-vuotias Mauno Suni.

Kilpailuun on ilmoittautunut 164 kilpailijaa: A-luokkiin 42 kilpailijaa, B-luokkiin 32, C-luokkiin 48, Classiciin 14, kuntoluokkaan, V40- ja V50-luokkiin kaikkiin 8 ja V60-luokkaan neljä kilpailijaa.
Kaikki kärkinimet ovat ilmoittautuneet mukaan saalistamaan lisää SM-pisteitä. Mukana ovat luokkiaan johtavat maailmanmestari Eero Remes (E1), kauden MM-avauksen voittanut Antti Hellsten (E2) ja MM-mitalisti Marko Tarkkala (E3).
 

Uusin numero